Blåsiga ridpass

Behiye
Ett dressyrpass i paddocken som började med sol, övergick i hagel och slutade med sol. Tycker haglandet i mitten var oerhört onödigt. Gjorde helt sjukt ont och det var inte blicken framåt kan jag säga haha. Behiye däremot var helt obrydd.

Red inte ett jättelångt pass på henne. Det var väldigt blåsigt så hon var spänd. Hade faktiskt svårt med att få henne att bli rund och avslappnad i galoppen. Inte helt vanlig men idag var hon ganska fokuserad på saker runtomkring. Blev dock bättre efterhand och hon kändes fin. Börjar bli dags att höja nivån för henne nu. Allt jag gör nu känns ganska enkelt för henne. Den förvända gör hon fint nu vilket jag ser som ett bra kvitto på att hon har stärkt sig bra i galoppen.

Kakan
Med tanke på hur spänd Behiye var och att hon vilade igår så förväntade jag mig en allt annat än avslappnad häst. Och det var ungefär det jag hade också. Hon studsade lite fram och tillbaka och det gällde att rama in henne ordentligt för annars hade hon nog kunnat vara lite vad som helst. Hon blev bättre i slutet och verkade väldigt nöjd så jag tycker ändå att det var ett bra pass. Älskar att hon alltid är så positiv även om hon är lite tokig ibland 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s