Super-tisdag

Tänk känslan att vakna upp som diplomerad hästskötare,  efter en trevlig kväll med härliga vänner och inleda dagen med ett telefonsamtal med den man älskar. Om dagen kunde börjat bättre? Nja, jag tror inte det.

Är så otroligt glad över att det gick vägen igår. För alla 9 dessutom. Saker och ting blir så mycket roligare i grupp. Nu håller jag tummarna för dem som gör examen idag!

Nu återgår allt till det normala igen. Mina hästar ska ridas mer, jag har en massa svenska att ta tag i och om en vecka kommer Robert hem. Senaste tiden har varit mycket fokus på hästskötarexamen men nu behövs inte det längre.

Jag är ledig idag så ska passa på att rida ut på båda mina hästar. De har haft en liten minivila men det tror jag bara är bra ibland. Båda två har gått väldigt bra senaste tiden så det kan vara skönt att bara få vara ibland. Behiye vet jag brukar fungera väldigt bra efter två-tre dagars vila ibland. Kakan brukar mest bli väldigt pigg men fysiskt kan det väl vara bra att få en kort paus. Även om huvudet inte säger det 😉

image

Just nu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s