Onsdag

Godmorgon!
Jag börjar inte förrän efter lunch idag så kunde sova hur länge jag ville, skönt! Vaknade klockan 6 av att jag hade glömt stänga av larmet…… Vägrade gå upp när jag nu hade chansen och lyckades somna om 1,5 timme. Vanligtvis brukar jag ha väldigt svårt att somna om. Förutsatt att jag inte är trött och ska till skolan, då är det väldigt lätt 😉 Men idag lyckades jag efter lite envishet.

Just nu sitter jag i sängen och äter frukost. Ska slå upp datorn sen och fortsätta mina skolarbeten. Jag sa ju att jag skulle skita i det men igår fick jag någon slags motivationskick och lyckades ganska bra.

Sen är det då praktik som sagt och dagen lär mest bestå av att göra i ordning massa hästar. Vissa kanske inte tycker det låter så kul men jag tycker det är ganska rogivande. Tror dessutom att jag har koll på allas utrustning nu men det kommer jag ju märka i em om inte annat. Idag blir min 15e praktikdag och på fredag är det slut. Med väldigt blandade känslor. Jag längtar otroligt mycket efter min pojkvän och mina hästar. Och familjen såklart men där ska jag ju ändå inte bo kvar för evigt. Men samtidigt trivs jag väldigt bra här så jag hade mer än gärna stannat kvar. Jaja, nu mot plugget. Jag har minst en uppgift som jag måste få A på och en rad andra att få färdigt.

Vi hörs senare!  Och vill ni läsa om något speciellt är det bara att kommentera.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s